Restaurant Surabaya

Smakelijk welkom bij Indonesisch Restaurant Surabaya! Surabaya is een sfeervol Indonesisch familierestaurant welke zich heeft gespecialiseerd in de Javaanse keuken.

Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij u een ruim assortiment aan heerlijke Indonesische gerechten welke op authentieke wijze zijn bereid volgens onze familierecepten.De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend van diverse specialiteiten tot uitgebreide rijsttafels. Alles bereiden wij met verse ingrediënten graag voor u klaar. Wanneer u (nog) niet bekend bent met de Indonesische keuken dan bestaat er de mogelijkheid om in het weekend tijdens de feestdagen gebruik te maken van ons lopend buffet. U kunt de diverse specialiteiten van Surabaya proeven tegen een gering vast bedrag. Op deze manier kunt u op een aangename manier kennis maken met de verschillende smaken van Surabaya.


Feesten & partijen

Ook voor feesten en partijen bij u thuis of op kantoor kunnen wij u goed van dienst zijn. Met onze cateringservice verzorgen wij een complete rijsttafel, welke uiteraard representatief wordt geserveerd, en volledig wordt aangepast op uw wensen. Voor informatie over de verschillende catering mogelijkheden bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen. Selamat Makan en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Surabaya

Onze service!

Surabaya_Usp_o1

Buffet

Laat u inspireren door ons gevarieerde aanbod en kies uw eigen favoriet!
Surabaya_Usp_o2

Catering

Wanneer u op zoek bent naar catering, dan maakt u met restaurant Surabaya een juiste keuze.
Surabaya_Usp_o3

Afhalen

Alle gerechten van de kaart kunt u bij ons afhalen en thuis heerlijk eten.
Surabaya_Usp_o4

Indonesisch restaurant

Restaurant Surabaya is een sfeervol Indonesisch familierestaurant welke zich heeft gespecialiseerd in de Javaanse keuken.