Wij verzorgen ook catering!

Heeft u iets te vieren of wilt u iets organiseren? Een verjaardag, bedrijfsfeest, buurtfeest of jubileum? Wij kunnen de catering voor u verzorgen met bijvoorbeeld onze uitgebreide rijsttafel gerechten. Graag bespreken we de catering vooraf zodat wij in al uw specifieke wensen en behoeftes kunnen voorzien.


Kwaliteit en prijsbewust

De Indonesische catering van restaurant Surabaya staat voor een professionele catering van top kwaliteit met het oog op goede service en een eerlijke prijs. Wij garanderen u een brede glimlach! Ons brede assortiment aan eten, kruiden en specerijen bieden voor ieder wat wils. Zo hebben we de welbekende Soto Ajam, lekkere zelfgemaakte Indische snacks, vleesgerechten, kipgerechten, vis- en heerlijke groente en vegetarische gerechten!


Ook voor bedrijven!

Bedrijven en ondernemers willen catering van de beste kwaliteit. Of het nu is voor een evenement, presentatie of receptie, alleen het beste is goed genoeg. Indonesisch restaurant Surabaya is gespecialiseerd op het gebied van Indonesische catering. Voor zowel particulieren en bedrijven verzorgen wij graag de catering. Het leveren van catering en het verzorgen van feesten en partijen is vooral maatwerk, waarbij goed advies van groot belang is. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem met ons contact op.


Maak uw reservering!